Je winkelwagentje is leeg

Ontdek onze producten hier!

Edith

Vanuit mijn werk als ergotherapeut, waar ik gespecialiseerd ben in prikkelverwerking, zie ik een behoefte op scholen. Een behoefte van leraren (& ouders) maar vooral van kinderen. 
Kinderen waarbij de prikkelverwerking niet binnen “de norm” valt. (En dat zijn er steeds meer in onze snelle maatschappij) 

Waarbij de verwachting wel is dat zij mee moeten draaien in de maatschappij. Die verwachting zorgt soms, of vaak, voor wrijving. Ik heb het geluk dat ik samen mag werken met verschillende scholen,kinderdagverblijven en instellingen, daar al veel uitleg en verandering kan bieden. Het was alleen nog niet genoeg.
En toen kwam daar een idee…
Wat nu als dat breder gedragen zou worden zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn? 
Wat nu… als er een manier is waarop er meer begrip is?
Of eigenlijk vooral, een manier van zelf regulatie? 

Daarin wilde ik iets ontwikkelen. En dat heb ik samen met Anneke gedaan. 

Moefpad; matten die in een behoefte voorzien. Die zorgen voor zelfregulatie. 

Anneke 

Mijn drive zijn mijn kinderen. Ik kwam in 2021 bij Edith terecht met mijn zoon die zei ”mijn hartje is boos”. Dit kwam voort uit een ziekteperiode van mij. Er ontstond een mooie band tussen mijn zoon en Edith en tussen mij en Edith. Ik verdiepte mij in hooggevoeligheid, reflexen en sensorische integratie.
Ook had ik zelf iets te doen…als ouder kreeg ik het inzicht om mijn trauma’s en conflicten aan te kijken, te doorvoelen en te verwerken. 

Door deze ontwikkelingen ging ik als ouder anders naar onze kinderen, en kinderen in het algemeen, kijken. In plaats van vanuit je eigen conservering ging ik nu kijken naar het kind. 

Toen Edith zei wil je meewerken om “zintuigenpaden te ontwikkelen” ging ik aan. Onze ideeën smolten samen en zo is Moefpad ontstaan. Onze creatieve hersenen werken heel goed samen. Het is een cadeau om te zien hoe kinderen over de matten bewegen.

Hoe mooi zou het zijn om alle kinderen meer in hun lijf te laten voelen en de prikkels die de hele dag aanwezig zijn te laten reguleren. Moef je mee?

Tijgerpad

€199,00 excl. BTW

Papegaaipad

€199,00 excl. BTW

Olifantenpad

€199,00 excl. BTW

Slangenpad

€199,00 excl. BTW

Mandarijneendpad

€199,00 excl. BTW

Flamingopad

€199,00 excl. BTW

Brugpad

€199,00 excl. BTW

Krabpad

€199,00 excl. BTW

Apenpad

€199,00 excl. BTW

Koraalpad

€199,00 excl. BTW

Jungle pakket

€995,00 excl. BTW

Strand pakket

€995,00 excl. BTW
Top